FACE CARE Discovery Moment

Beautyverzorging schoonheidssalon
FACE CARE Discovery Moment

€ 95

  • Duurtijd: 90 min
Reserveer deze behandeling


FACE CARE Discovery Moment

Deze 90 minuten durende facial is gericht op het herstel en weer in balans brengen van je huid. Na de behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en voel jij je ontspannen en opgeladen. Bij jouw eerste bezoek aan Sentido , raden we je aan om deze ontdekkingsbehandeling te boeken.

Daarin zit een complete SkinCheck huidanalyse met een ons professioneel huidscan-apparaat in, want meten is weten. Op basis van deze resultaten en de info die jij ons geeft wat je dagelijkse verzorging betreft, gaan wij met jou samen werken op huidverbetering. De ontdekkingsbehandeling bestaat uit: SkinCheck huidanalyse Volledige gelaatsbehandeling afgestemd op de noden van jouw huid Huidpaspoort

Opgelet! Hiervoor vragen we om uw huid ten minste 2u van te voren te hebben gereinigd om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren, en GEEN make-up te dragen.Bij Sentido starten we uw gelaatsbehandeling steeds met een huidscan -en analyse. Aangezien uw huidconditie van maand tot maand veranderd, beslissen wij op basis van de resultaten welke verzorging alsook huidmassage op dat moment optimaal is voor uw huid.

Om die reden bieden wij geen “standaard-verzorgingen” aan per huidtype.