Permanente make-up Oogcontour - Boven + Onder

Beautyverzorging schoonheidssalon
Permanente make-up Oogcontour - Boven + Onder

€ 270

Reserveer deze behandeling


Permanente make-up Oogcontour - Boven + Onder

Techniek: Bij een volledige oogcontour pigmenteren we een lijntje tegen je onderste wimperlijn. Voor jouw eyeliner bovenaan werken we zo fijn of breed als je wil. Handig om te weten: je oogcontour is de eerste weken donkerder van kleur. Dit is normaal en verzacht nog eenmaal je huid het pigment volledig opgenomen heeft. Nazorg: Een goeie nabehandeling is superbelangrijk! Daarom hier alvast de instructies. Eerste 3 à 4 dagen: Tweemaal per dag Terramycine oogzalf aanbrengen met een wattenstaafje Vermijd krabben, wrijven of met je vingers aankomen. Ook goed opletten wanneer je handencontact met huisdieren hebt. Was zeker eerst je handen vooraleer je de zalf aanbrengt. Eerste week: Geen mascara of oogschaduw gebruiken Zon, zwembad, zonnebank of sauna zijn geen goed idee Let op bij het wassen van je haarALGEMENE INFO

Iedereen verdient het om er perfect uit te zien.  Je ogen, wenkbrauwen en lippen mogen dagelijks schitteren. Daar zorgt Evelien voor, met gegarandeerde kwaliteit. Of stoort een litteken je? Medische tattoo is dus ook mogelijk. (Tepelhofreconstructie -Areola – littekens) Door de juiste inkleuring valt dit niet meer op en ga je gegarandeerd zelfzekerder door het leven.

Bij permanente make-up wordt er met een steriele, flinterdunne naald, pigment vlak onder het huidoppervlakte geplaatst.

Bij permanente make-up wordt er gewerkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid (Epidermis). D.w.z. dat permanente make-up niet levenslang blijft zitten doordat de bovenste huidlaag zich om de zoveel tijd vernieuwd. Het is dan ook van belang om de permanente make-up na enkele jaren op te laten frissen...

Bij permanente make-up is het van groot belang dat er met de juiste apparatuur, pigmenten en naalden wordt gewerkt. Ik werk met pigmenten, die gecontroleerd zijn bij de Keuringdienst van de FOD-gezondheidsinspectie en zijn veilig en goedgekeurd.

VOORDELEN VAN PERMANENTE MAKE-UP

ALTIJD EEN VERZORGDE UITSTRALING: Dankzij permanente make-up ben je altijd professioneel gemaquilleerd, zelfs als je net uit bed komt of wil gaan sporten of zwemmen.  Bye, bye, panda-ogen

TIJDSWINST: Als je 's morgens nogal gehaast bent, biedt permanente makeup een oplossing. Je wint tijd en komt relaxed aan op je werk of afspraak.

MINDER MAKE-UP KOPEN: Je hoeft niet alleen minder make-up te kopen, er is ook geen geknoei meer om dat ene lijntje perfect te krijgen. Ook superhandig als je een bril of lenzen draagt.

MINDER ONTSCHMINKEN: Onze huid rond de ogen is nogal gevoelig. Je hoeft je minder te ontschminken, wat jouw huid natuurlijk ten goede komt.

WERK IK HYGIËNISCH? Ik werk in een steriele ruimte, aangepast aan alle hygiënische normen en werk ALTIJD met steriele wegwerpnaalden, draag handschoenen en een mondmasker dus je hoeft je geen zorgen te maken om de hygiëne en mag je zeker zijn dat je in nette handen en omgeving bent.

DOET HET PIJN? Omdat de huid eerst verdoofd wordt met een aangepaste crème en gel, zal je weinig voelen tijdens de sessie. Je voelt wel een lichte tinteling en soms zelf kriebelachtig gevoel maar sommige mensen kunnen er zelfs bij in slaap vallen.

HOEVEEL SESSIES ZIJN ER NODIG? Meestal zijn 2 behandelingen voldoende om permanente makeup professioneel aan te brengen. Bij de nabehandeling kijk ik aandachtig naar de details zodat eventueel de tint of de vorm aangepast moet worden. Permanente make-up moet “opbouwend” aangebracht worden en gaat niet zo diep als een gewone tattoo. Daardoor is een vervolgbehandeling meestal nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Tussen de behandelingen moet wel minimaal 3 à 4 weken zitten MAAR maximum 8 weken.

HOELANG DUURT EEN SESSIE? De hele procedure duurt ongeveer 1,5 uur voor de ogen/eyeliners en een 2-tal uur voor wenkbrauwen of lippen.

Verloop behandeling:

  • Intake gesprek + Voortekenen
  • Verdoving aanbrengen
  • Behandeling zelf uitvoeren

BLIJFT PERMANENTE MAKE-UP LEVENSLANG OF ZIJN ER NADIEN NOG ONDERHOUSESSIES NODIG? Permanente make-up is een zachte en natuurlijke vorm van pigmentatie. De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen.  Dus ook geen enkel probleem als je een MRI of scan-onderzoek moet ondergaan.

Het resultaat blijft kleurvast gedurende 3 à 5 jaar voor de eye-liner en 1 à 2 jaar voor de wenkbrauwen en lippen.

Nadien vervaagt de kleur lichtjes en worden correcties aanbevolen om de kleuren opnieuw intenser te maken.

Bij Sentido zal Evelien je permanente make-up en medische tattoo verzorgen.

Wegens veelvuldige aanvragen (maar tijdgebrek in mijn agenda) of ik ook getekende tattoo's wou plaatsen ben ik gaan nadenken over een samenwerking met een persoon die me volledig ligt qua stijl, aanpak, hygiëne en vriendelijkheid. 

Wil je graag een ultrafijne micro-tattoo?  Dan heb ik voor jou de ideale persoon gevonden, waarmee ik de handen in elkaar heb geslaan. 

Antoon De Grom van Blackliner tattoo in Meerbeke.  

Wanneer je een tatoeage wil laten zetten, ga je best op zoek naar een tattoo zaak waar je je prettig voelt, waar ze je op je gemak stellen en waar zorg is voor jouw wensen. Een studio waar je kan langskomen op afspraak voor vrijblijvende informatie, advies en inspiratie. Een voordeel van een studio is dat je niet gestoord zal worden door toevallig binnenlopende klanten (zoals dat gebruikelijk is in een tattoo shop). De besprekingen en tattoo-sessies gebeuren dus individueel en dat is nodig als je een idee of ontwerp wil uitleggen of bespreken.

Besprekingen:

Nadat jij je ideeën hebt doorgegeven teken ik een ontwerp (flash), dat 100% toekomt aan jouw wensen. Blackliner Tattoo Studio is een gezellige moderne tattoo studio te Ninove, welke beschikt over de laatste technieken en machines. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen en ik beschik over zeer stille apparatuur die ervoor zorgen dat een tattoo plaatsen minder pijnlijk is en minder stressvol ervaren wordt.

Nazorg:

We overlopen samen de nazorg van jouw nieuwe tattoo na de tattoo-sessie, en je krijgt die voorschriften ook op papier mee naar huis, zodat je daar alles nog eens rustig kunt nalezen (hoe je best jouw tattoo verzorgt).

Nieuw - Vegan inkt:

Tatoeage-inkt bevat vaak naast pigmenten en metalen ook dierlijke glycerol. Glycerol wordt gewonnen door hydrolyse (splitsing van chemische stoffen door toevoeging van water) van onder andere dierlijk vet of olie. Deze kan overigens ook van plantaardige oorsprong zijn. Waar bijna altijd dierlijke bestanddelen in worden gebruikt is de zwarte inkt. Hiervoor worden vooral verbrande dierlijke botten gebruikt. Niet bepaald veganistisch dus. Bij Blackliner tattoo studio kan je daarom ook als optie kiezen voor Vegan tattoo.

Vrijblijvende afspraak:

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie. Een afspraak kost niets, je kunt dan zelf bepalen wat je verder doet met jouw plannen voor een nieuwe tattoo. Blackliner Tattoo Studio werkt professioneel, artistiek, hygiënisch en klantvriendelijk.

Over Antoon

Na mijn opleiding Animatiefilm in Gent, ben ik aan het werk gegaan als ontwerper-tekenaar bij o.a. "Studio 100" en "uitgeverij die Keure". Ik ben begin 2017 als apprentice in de leer gegaan bij Carlo Van der Borght van "The Tattoo Zone". Na een degelijke opleiding van anderhalf jaar heb ik mijn eigen studio opgestart: Blackliner Tattoo Studio. Ik ben allround tattoo artist. Ik interesseer me vooral in: neo-traditional, old school en grafisch lijnwerk.

Goed om weten

• Blackliner Tattoo Studio werkt volgens de normen van het KB 2005 FOD Volksgezondheid. Lees alles over de wetgeving van tattoo's volgens de federale overheidsdienst voor volksgezondheid: • Minimum leeftijd is 18 jaar. • Drugs, alcohol, etenswaren, dieren en roken zijn niet toegelaten in de studio. • Vermijd het gebruik van alcohol of drugs 24 uur voor de sessie. • Eet iets en zorg dat je uitgerust bent voor je tattoosessie.

info@blackliner.be

Dokstraat 24 - 9402 Meerbeke - 0475 20 85 03