FACE CAREHuidverbeterende gelaatsbehandeling

absolution Sentido

Face Careluister naar uw huid

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen. Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex.

Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid. Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoud in gebruik en natuurlijk ... zeer effectieve ingrediënten.

Behandelingen

Skin CareHoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten.

Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard.

Behandelingen
absolution
absolution Ninove

Sentido CareEn… er is meer!

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden.

Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten.

Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport (transporteren van glas is veel kostbaarder).

We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

Behandelingen

SentidoWist je dat

Onze huidverzorgende facials worden helemaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft en het resultaat dat je wilt bereiken. Geen enkele behandeling is dan ook hetzelfde. Ook de producten waarmee we werken kiezen we op basis van jouw huidconditie en wensen.

Ze je bij Sentido tijdens de inwerktijd van je masker een touch-therapy (massage) cadeau doen? Je kan kiezen uit een hand-en armmassage, hoofdhuidmassage of voetmassage.

Wij samenwerken met een voedingsconsulente?

Lees hieronder meer...

face care sentido

SentidoVoedingsconsulente

Sentido biedt fijne behandelingen aan, met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten. We verbinden traditionele behandelingen met nieuwe methodes en vertrouwde producten met de laatste ontwikkelingen. Bovendien houden we ons bezig met de relatie tussen uiterlijk en voeding, beweging en mindfullness. Want voor ons hangt dat allemaal met elkaar samen.

Daarom werken we vanuit een compleet lifestyle concept, dat is gericht op een combinatie van huidverbetering, beautyfood en actief bewegen.

Na de skinCheck huidanalyse en persoonlijk huidadvies bespreken we samen je gekozen behandelplan volgens tijd en budget. En indien je dit wenst kan je ook je voedingspatroon laten analyseren door onze collega Cindy Van den Broeck van paramedische groepspraktijk Health N Care

Hoe je huid eruit ziet en ontwikkelt, hangt namelijk samen met je voeding. Dit speelt onder andere een belangrijke rol bij acné-patiënten, maar ook bij allerlei andere huidproblemen. Ook spijsverteringsstoornissen en darmproblemen kunnen een grote invloed hebben op de huid. Aangezien Cindy Orthomoleculair therapeute en verpleegkundige is, kan eventueel ook onderzoek gedaan worden naar voedingsintoleranties, hormonale disbalans, omega 3 status en darmscreening via een stoelgangonderzoek.

FACE CAREverzorg uw huid, verzorg uw voeding

FACE CAREontdek hier je moment

Bij Sentido starten we uw gelaatsbehandeling steeds met een huidscan -en analyse.

Aangezien uw huidconditie van maand tot maand veranderd, beslissen wij op basis van de resultaten welke verzorging alsook huidmassage op dat moment optimaal is voor uw huid.

Om die reden bieden wij geen “standaard-verzorgingen” aan per huidtype.
Absolution Moment Sentido Ninove

€ 100,00Absolution Moment - 90 min

Kuur van 5 beurten Moment All-in:

  • € 500
  • gratis Absolution productenset voor thuisgebruik
  • 1 reiniging + 1 konjac spons + 1 baume + 1 handcrème + 1 toilettasje

Discovery Moment Sentido Ninove

€ 125,00Discovery Moment - 120 min

Deze 90 minuten durende facial is gericht op het herstel en weer in balans brengen van je huid. Na de behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en voel jij je ontspannen en opgeladen. Bij jouw eerste bezoek aan Sentido , raden we je aan om deze ontdekkingsbehandeling te boeken.

Daarin zit een complete SkinCheck huidanalyse met een ons professioneel huidscan-apparaat in, want meten is weten. Op basis van deze resultaten en de info die jij ons geeft wat je dagelijkse verzorging betreft, gaan wij met jou samen werken op huidverbetering. De ontdekkingsbehandeling bestaat uit: SkinCheck huidanalyse Volledige gelaatsbehandeling afgestemd op de noden van jouw huid Huidpaspoort

Opgelet! Hiervoor vragen we om uw huid ten minste 2u van te voren te hebben gereinigd om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren, en GEEN make-up te dragen.

Young Facial Moment (14j - 21j) Sentido Ninove

€ 40,00Young Facial Moment (14j - 21j) - 30 min

De young facial wordt speciaal aangeboden om de jeugd te laten kennis maken met een eerste gelaatsverzorging waaronder een diepe reiniging, masker en dag -of nachtcrème. Met een stralende glow ben jij good to go!

Kuur van 5 beurten Young Facial:

  • € 200
  • gratis Absolution productenset voor thuisgebruik
  • 1 reiniging + 1 konjac spons

Upgrade je moment
All-about-eyes Sentido Ninove

€ 20,00All-about-eyes - 15 min

Deze meest kwetsbare zone verdient een aangepaste verzorging.

Décolleté-treatment Sentido Ninove

€ 20,00Décolleté-treatment - 15 min

Vergeet je hals -en décolleté niet. Deze verraden namelijk je ware leeftijd en verdient de nodige aandacht.

Face gym Sentido Ninove

€ 20,00Face gym - 15 min

Met deze bindweefselmassage intensiveren we de verzorging om het gevecht aan te gaan met de tekenen van de tijd.

FACE CAREuw huid is uniek, verzorg ze goed

FACE CARERelaxerende gelaatsbehandeling

Bij Sentido verzorgen we ook relaxerende gelaatsbehandelingen
FACE CARElaat uw huid relaxen