• Gecombineerde sauna

  klassieke finse sauna of infraroodsauna

 • Hydro-Jet Bad

  weldadig en rustgevend gevoel

 • Privé sauna

  combineer met onze beautybehandelingen

 • Er even tussenuit

  alleen, met je partner of vriendin

privé sauna en welness in the citySENTIDO

SENTIDOzalig ontspannen

Schoonheidssalon Sentido in het hart van the City - het hart van Ninove

sauna

Gecombineerde privé saunaSENTIDO MAAKT HET VERSCHIL

Bij Sentido beschikken we over een gecombineerde sauna, zodat u de keuze kunt maken uit de klassieke finse sauna of infraroodsauna. Verschillende manier van opwarmen
De manier waarop je lichaam wordt opgewarmd is anders in een infraroodsauna dan in een Finse sauna. In een Finse sauna wordt de lucht in de cabine heel sterk opgewarmd. Je lichaam neemt die warmte op, waarna je begint te transpireren om je lichaamstemperatuur weer op peil te krijgen.

Een infraroodcabine werkt anders: de omgevingslucht in de cabine warmt minder sterk op. De infraroodstralers werken rechtstreeks in op je lichaam, waardoor je lichaam zelf sterker opwarmt dan de lucht in de cabine.

Verschil in temperatuur


Om je een idee te geven van het temperatuurverschil: in een traditionele Finse sauna ligt de temperatuur gemiddeld tussen 80 en 100 graden. Een infraroodcabine heeft een omgevingswarmte van zo’n 35 tot 60 graden.

Een infraroodcabine heeft het voordeel dat de warmte er beter te verdragen is voor mensen die daar niet goed tegen kunnen.

prive sauna ninove
prive sauna Ninove

Werking op het lichaam


Infraroodsauna’s en Finse sauna’s hebben elk hun eigen positieve effecten op het lichaam. Wat ze allebei doen, is afvalstoffen afvoeren uit het lichaam door transpiratie.

Een infraroodsauna is bijzonder interessant voor mensen die last hebben van spier- en/of gewrichtspijnen, omdat het de bloeddoorstroming in je lichaam bevordert. De stralingswarmte versoepelt bovendien de spieren

Een traditionele Finse sauna biedt door zijn hoge temperaturen dan weer het voordeel dat het ideaal is om te ontspannen. Bovendien kan je er van aromatherapie en opgietsessies genieten, omdat je de saunastenen kan overgieten met essentiële oliën. Een ‘hete’ sauna is ook ideaal om weerstand op te bouwen tegen ziektes en om de conditie te trainen. Je ontgift er bovendien je lichaam mee.

Hydro-Jet Bad


Hydrojets en spa jets richten de waterstralen precies waar u wilt. Bruisende warmte, gewichtloosheid en stuwende kracht geven lichaam en geest een weldadig en rustgevend gevoel. Bubbelend in de whirlpool verzorg je je eigen hydrotherapie en ga je al relaxend vele lichamelijke klachten op unieke wijze te lijf.

prive sauna ninove

Privé sauna tarieven


 • Infrarood & Finse Sauna met kleurentherapie
 • Whirlpoolbad met aromatherapie
 • Buitenterras met douche
 • Rustgevende muziek
 • Voor 1 of 2 personen:

  2u30 - € 95
  2u00 - € 85
  1u30 - € 75

  Vanaf de 3e persoon: € 20 extra pp

  Boek nu een privésauna in Ninove
  Saunaverhuur is inclusief:

  Gratis gebruik van badlinnen, badjas, slippers en lichaamsproducten, Mineraalwater, frisdrank, verwenbordje.

  Wat we doenSENTIDO

  beautyverzorging

  Beautyverzorgingen
  SENTIDO

  arrangementen

  Wellnessarangementen
  Sentido

  acties

  ONZE Acties
  Sentido

  cadeaubon

  Cadeaubon
  Sentido

  Laat u verwennendoor bekwame specialistes

  Beautyverzorgingen, wellness, arrangementen en nu ook sauna in the city