Sentido La Crème de Santé

Zoom in

Artikelnummer: 0003

€ 45,00


deel op facebook

Product info

La Crème de SantéBiologische dagverzorging Hysope, coconut oil, bioecolia prebiotica HYDRATEERT, KALMEERT, REGULEERT HET ECOSYSTEEM VAN DE HUID 99% natuurlijke oorsprong 73% biologisch La Crème de Santé is ontwikkeld om het natuurlijk evenwicht in de huid te behouden. Deze luchtige emulsie zorgt door zijn essentiële ingrediënten voor een goede werking en dankzij de bijzondere formule heeft La Crème de Santé een hydraterende, verzachtende en regulerende werking op het ecosysteem van de huid.

GEBRUIK & RESULTATEN

La Crème de Santé is een luchtige emulsie die 20 werksto?en bevat  die samenwerken voor een gezonde huid?ora. Hyssop kalmeert de gevoelige en/ of geïrriteerde huid. Coconut oil heef een verzachtende werking en staat ook bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Bioecolia (prebiotica) onderhoudt en verhoogt het evenwicht van de huid?ora. La Crème de Santé is voor iedere huid die uit balans is met een neiging naar vet en onzuiverheden.

Eigenschappen

  • Natuurlijke ingrediënten: 99%
  • Ingrediënten van biologische landbouw: 73%
  • Gecertifceerd biologisch: natuurlijke, biologische cosmetica gecertifceerd door Ecocert Frankrijk volgens Ecocert Greenlife.
  • 100% vrij van parabenen-, PEG en falaat. Zonder synthetische kleursto?en en parfum.

Ook toegevoegd: honing, calendula, Romeinse kamille, citroen melisse, babassu zaad olie, may chang, tulsi, aloë vera, wondklaver, lemon grassen oranje bloesem.

Absolution dagcreme